Tolbrugstraat 26, Breda

Geboortesieraden

Een sieraad voor mama, papa of voor de baby zelf? Een sieraad voor mama en kind, twee sieraden die elkaar aanvullen? En vergeet papa niet, voor hem is de geboorte minstens zo mooi en ingrijpend. Leg het overweldigende gevoel van ouderschap op symbolische wijze vast in een sieraad voor het leven.

Maak een afspraak en kom langs in het atelier en laat je inspireren, er is meer mogelijk dan je denkt.

Voor de ouders

Wat is er mooier dan ouders (to be) die hun partner willen verrassen met een bijzonder sieraad dat hen herinnert aan de bijzondere tijd van zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Vier deze mooie periode in je leven het een uniek en persoonlijk sieraad!

Een geboortesieraad is vaak persoonlijk en kan daarom een ring, een armband, ketting, hanger of paar oorbellen zijn. Het is gegarandeerd een gebaar dat elke ouder (to be) kan waarderen! Een eeuwenoude traditie, vroeger alleen beschikbaar voor mensen uit hogere klassen, maar tegenwoordig voor iedereen beschikbaar!

Voor de baby

Ook de baby iets geven als liefdevol en uniek kraam cadeau? Sieraden voor baby’s hoeven niet direct te passen, zo kunnen ze mee groeien omdat ze verstelbaar zijn of is het iets moois voor wanneer het kindje wat ouder is. Een kraamsieraad voor een baby kan zo wel een leven lang meegaan. 

Bedelarmband

Een bedelarmband geeft je de mogelijkheid het kindje bij iedere levensgebeurtenis een nieuwe bedel te geven. Zo heb je een herinnering voor de rest van je leven. TIP: Geef je nu een bedelarmband cadeau dan is het wel gebruikelijk om minstens één bedel aan de armband te hangen.

Bedeltjes

Bedels zijn er in alle vormen en maten, zo kun je kiezen uit standaard bedels zoals: een beer of speen. Maar wat is mooier dan een persoonlijk ontworpen bedel, met de initialen of voetafdruk.

Groeisieraad

Sieraden kunnen ook met de kinderen meegroeien. Dit kan door hangers en kettingen die verstelbaar zijn of geef je kind een groei diamant. Groei diamanten heten zo omdat deze bij speciale momenten worden vervangen voor een grotere of betere diamant.

Maak een afspraak

We nemen graag de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Plan daarom een geheel vrijblijvende afspraak in.

Laden...