Tolbrugstraat 26, Breda

Gedenksieraden

Opzoek naar een sieraad dat voor jou de herinnering aan iets of iemand in leven houdt? Gedenksieraden bestaan vaak uit iets fysieks of symbolisch van jullie samen dat verwerkt zit in een ring, oorbellen of hanger. Een sieraad waarmee je iemand bij je draagt om de mooie band die jullie ooit hadden altijd te blijven herinneren. 

Bij Hof van Smeden weten we hoe moeilijk deze periodes kunnen zijn en vinden we het belangrijk samen met jou dit ontwerpproces in te gaan. Daarom nodigen we je uit in het atelier en via een persoonlijk gesprek horen we graag waarom jullie band zo bijzonder was, en wat je nu zo mist. Samen komen we dan tot een uniek, persoonlijk en handgemaakt ontwerp zodat je diegene altijd bij je kan blijven dragen. 

 

Re-stylen van sieraden

Soms gebeurd het dat je sieraden met een grote emotionele waarde erft zoals trouwringen of relatieringen. Vaak omdat je afscheid moet nemen van een dierbare. Gebruik dan dat materiaal voor het omsmelten en smeden van een geheel nieuw sieraad. 

Bij Hof van Smeden kijken we graag samen met jou naar wat er mogelijk is om de mooie herinneringen te koesteren in een persoonlijk en uniek ontwerp dat symbool staat voor jullie tijd samen. 

Asjuwelen

Deze sieraden zijn een bijzondere manier om toch altijd verbonden te blijven met overleden mensen om je heen. Asjuwelen worden gemaakt door het as (bijna) onzichtbaar te verwerken in verschillende soorten sieraden, waardoor enkel de drager weet wat die bij zich draagt. 

Bij Hof van Smeden kunnen we dit op vele manieren verwerken zodat jij op die manier toch altijd stil kan staan bij het mooie leven wat jullie samen hebben gehad. 

Wat vind jij belangrijk?

Op zoek naar een bijzondere manier om verloren dierbaren te herinneren? Maak snel een afspraak en kom langs in ons atelier.

We nemen graag de tijd en gaan persoonlijk met je in gesprek over wat voor jouw écht belangrijk is in het ontwerp van het gedenksieraad, zodat je voor altijd dicht bij elkaar kunt zijn.

Maak een afspraak

We nemen graag de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Plan daarom een geheel vrijblijvende afspraak in.

Laden...