Tolbrugstraat 26, Breda

Verlovingsringen

Klaar voor die volgende stap in jullie relatie? Dit kan je dan ook maar het beste direct goed doen, en daar hoort een prachtige verlovingsring bij. Één waarbij ‘nee’ eigenlijk geen optie meer is. 

Bij Hof van Smeden werken we graag samen met jou om een sieraad te ontwerpen, één die helemaal bij jouw verloofde past. Zodat je klaar bent om die ene vraag der vragen te stellen, en ‘ja’ het enige antwoord zal zijn. 

Welke Verlovingsring kies je?

Je hebt het besluit gemaakt, en gaat je vriend(in) vragen de volgende stap te maken. Maar nu komt de uitdaging, welke ring neem je mee?

Bij Hof van Smeden helpen we je graag de juiste keuze te maken, door samen met jouw de verschillende opties door te nemen. Heb je al een uniek idee voor ogen? Of misschien al in het bezit van een prachtig erfstuk wat enkel nog wat aandacht nodig heeft? Heeft je partner al stille hints gegeven? Alles is mogelijk. 

En mocht het nu zo zijn, is het ook niet raar om gewoon samen even langs te komen om een prachtig sieraad uit te zoeken zodat jullie dit romantisch moment nooit meer vergeten.

 

Maak een afspraak

We nemen graag de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Plan daarom een geheel vrijblijvende afspraak in.

Laden...