Tolbrugstraat 26, Breda

Onze diensten

Ben je opzoek bent naar een nieuw sieraad of juist het herstellen van een mooi erfstuk. Wij verwelkomen je graag in ons atelier voor een persoonlijk gesprek. Bij Hof van Smeden weten we hoeveel emotionele waarde sieraden hebben en behandelen daarom elk sieraad met de aandacht die het verdient. Geen enkele restauratie of reparatie is ons te gek of te groot. 

Reparaties

Last van gebruiksschade op je sieraden, kom dan even bij ons langs. Dan kijken we samen wat nodig is om het sieraad weer netjes te krijgen.

Restauraties

Soms is een kleine reparatie niet voldoende om je sieraad te herstellen. In dat geval is er sprake van restauratie van een sieraad.

Bij Hof van Smeden adviseren we om kostbare sieraden op tijd te laten restaureren, zodat deze gedragen kunnen worden zonder het risico dat de schade onherstelbaar is of dat je ze kwijt raakt. 

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het restaureren van sieraden, maar mocht je toch twijfelen kom dan eerst even langs om te zien wie wij zijn en wat we voor jou kunnen doen.

Aanpassen

Heb je een mooi sieraad gekregen of geërfd maar past het niet, of niet helemaal tevreden. Ook het aanpassen van bestaande sieraden kan op veel verschillende manieren. 

Gaatjes schieten

Naast het ontwerpen van mooie oorbellen kun je bij ons ook gaatjes laten schieten in je oren. Mocht je nu graag bij jouw kindje gaatjes laten schieten kan dat ook, we nemen ruim de tijd zodat de kinderen zich op hun gemak voelen.

Sieraad van eigen goud

Met goud kan je sieraden constant laten veranderen. Door het opnieuw smelten kunnen nieuwe, unieke en eigenzinnige ontwerpen worden gemaakt. Volledig naar jouw smaak!

Zo gaan wij te werk

1. Maak een afspraak

Via onze online afspraken tool plan je snel en eenvoudig een afspraak.

2. Kom langs

Neem sieraden, foto’s of voorbeelden die je hebt mee en kom langs in ons atelier.

3. Wij maken een plan

Wij maken samen een plan en geven het kostenplaatje door. Indien je daar akkoord mee bent, gaan we aan de slag.

4. Sieraad ophalen

We houden je tijdens het proces op de hoogte en je ontvangt bericht zodra jouw sieraad klaar is om op te halen.

Maak een afspraak

We nemen graag de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Plan daarom een geheel vrijblijvende afspraak in.

Laden...